horsens juelsminde brædstrup hedensted bedemand bedemandsforretning begravelsesforretning

Du finder os i: Horsens · Brædstrup · Hedensted · Juelsminde

Bisættelse

At få sagt ordentligt farvel til en person, som er gået bort, er vigtig. En bisættelse giver mulighed for, at pårørende kan samles og tage afsked med afdøde. Det er altid vigtigt, at dette foregår med værdighed og respekt for afdøde. En bisættelse afsluttes med, at kisten bliver båret ud til rustvognen og kørt til krematoriet, hvorefter den kremeres. Efter kremering kommer asken ned i en urne. Typisk går der 14 dage efter kremering af kisten til urnen er klar til nedsættelse i jorden. Hvis afdøde ønsker at få spredt sin aske ud over havet, skal dette ønske aflægges inden vedkommende dør. Hornsleth’s Eftf. har mange års erfaring med bisættelser, og vi hjælper jer gerne med alt det praktiske, som kan være svært at overskue midt i al sorgen. Vi har kontorer i Horsens, Hedensted, Brædstrup og Juelsminde, og vi er medlem af Danske Bedemænd, ligesom vi er ISO9001 certificeret. Derfor er I som pårørende sikret, at vi som diplomuddannede bedemænd har den fornødne viden og erfaring til at varetage alle arbejdsopgaver i forbindelse med bisættelser, samt at arbejdsopgaverne udføres etisk korrekt. Etikken er altid i højsædet hos os.

 

Støtte gennem hele forløbet

Tiden efter at have mistet en kær er svær. Sorgen fylder alt, og overskuddet er minimalt. Derfor tilbyder vi at klare alt det praktiske i forbindelse med en bisættelse. Vi hjælper med: Valg og transport af kiste og urne, bestilling af bårebuketter, kistedekoration og kirkepynt, hjælp til at finde gravsted og gravsten, forberedelser med kirken, anmeldelse af dødsfald, og andre opgaver, som I som pårørende måtte have brug for. Ud over de praktiske ting rådgiver og støtter vi jer også undervejs i hele forløbet. Vi sørger for, at de tætteste pårørende bliver hørt og bestræber os på at gøre forberedelserne så overskuelige for jer som muligt.

 

Hvad koster en bisættelse?

Bisættelser varierer ligesom begravelser meget i pris. Mange af udgifterne ved bisættelse og begravelse er de samme. Derudover vil der ved en bisættelse være udgifter til urne, kremering af kisten samt udgifter i forbindelse med nedsættelse af urnen. En typisk bisættelse koster omkring godt 20.000 kroner. Derudover kommer udgifter til vedligeholdelse af gravsted, gravsten med inskription samt mindesamvær for pårørende. Den endelige pris afhænger også af de specifikke valg, man foretager sig. Valget af kiste og urne samt afstanden, som rustvognen skal køre til krematoriet, har betydning for den samlede pris på bisættelsen. Ønsker I at høre mere om bisættelse og priserne på vores forskellige ydelser, er I altid velkomne til at kontakte os på telefon: 75 62 10 24 eller mail: . I kan også læse mere om, hvad en bisættelse koster her på vores hjemmeside under: Priser.

 

Bedemænd

Connie Bækgaard Buhl
Eksamineret bedemand og diplomuddannet
Tlf. 61 22 39 57

Lone Esbensen
Eksamineret bedemand og diplomuddannet
Tlf. 61 20 54 00

Mikael Søgaard
Eksamineret bedemand og diplomuddannet
Tlf. 61 46 01 43

 

Simon Winge Stride
Eksamineret bedemand
Tlf. 31 20 17 46

rtyrtyrty
Thrane.nu