Du finder os i: Horsens · Brædstrup · Hedensted · Juelsminde

Kister & Urner

Kister og Urner

Hos Hornsleth’s Eftf. finder du et bredt udvalg af kister og urner. Her råder vi over kister, som både kan anvendes til brænding og jordbegravelse. Vi sætter en stor ære i at tilbyde kister og urner, som alle er godkendt af Danske Krematoriers Landsforening. Vores valg af producent er nøje udvalgt. Der kræves altid den absolut bedste kvalitet, hvorfor du er garanteret miljørigtige kister fra Tommerup Kister, som er en 100 år gammel dansk familieejet virksomhed midt i den fynske natur.

 

Et bredt udvalg af urner

I vores sortiment af urner lægger vi stor vægt på at tilbyde urner til enhver smag. Hos Hornsleth’s Eftf. råder vi derfor over urner i forskellige størrelser, farver og prisklasser. Her finder du blandt andet:

 

  •           Klassisk lerurne
  •           Glasseret urne
  •           Urne med motiv
  •           Bio urne
  •           Diamant urne
  •           Urne til barn

 

Tilsammen giver disse et bredt udvalg af urner, så du kan finde præcis dén urne, som du ønsker. I vores katalog finder du meget mere information om priser, farver og størrelser. I en svær tid står vi altid klar til at vejlede dig i valg af urne.

         

Kontakt os

Hvis du ønsker yderligere information om vores udvalg af kister og urner, så tag endelig kontakt på telefonnummer 75 62 10 24 eller send en mail til . Du er også altid velkommen til at besøge os i en af vores afdelinger i Horsens, Brædstrup, Hedensted eller Juelsminde. Endvidere kan du finde vores katalog her på hjemmesiden, som giver et overblik over vores sortiment af kister og urner med produktbeskrivelser og priser.

 

I kataloget, som kan hentes via linket til højre, fremgår hele vores sortiment af kister og urner med produktbeskrivelse og pris.

Det skal bemærkes, at kister navngivet Bolero udelukkende kan anvendes som brændingskister.

Alle øvrige kister kan anvendes både til brænding og jordbegravelse. Samtlige kister er naturligvis godkendt af Danske Krematoriers Landsforening.

Hornsleth’s Eftf. får alle kister leveret fra Tommerup Kister, som er en over 100 år gammel dansk familieejet virksomhed midt i den fynske natur. Tommerup Kister producerer og forhandler miljørigtige kister, som passer til vores nordiske kulturarv.
Læs mere på Tommerup Kisters hjemmeside.

Katalog (kister og urner)

Klik på billedet for at downloade kataloget (indeholder også priser).

rtyrtyrty
Thrane.nu