horsens juelsminde brædstrup hedensted bedemand bedemandsforretning begravelsesforretning

Du finder os i: Horsens · Brædstrup · Hedensted · Juelsminde

Profil

Med mere end 30 års erfaring besidder vi de rette kompetencer.

Vi sørger for alt det praktiske, og med mere end 30 års erfaring besidder vi de rette kompetencer. Det vigtigste er, at du føler dig tryg og i gode hænder - Samt at hele forløbet bærer præg af fokus, ro og omtanke. Vi ved, hvad der kræves, når følelser, sorg og praktik uundgåeligt skal gå hånd i hånd. Hos os bliver du lyttet til, og en individuel behandling er en selvfølge. Find inspiration her på hjemmesiden eller kontakt os på telefonen – Her svarer vi ALTID.

 

Vi hjælper dem

Vi er med hele vejen, og ser det som vores fornemmeste opgave, at guide vore kunder gennem en svær tid. Vi bevarer overblikket, holder fokus og sørger for, at alt det praktiske går sin gang.

 

Ved dødsfald er der mange ting at tage stilling til, men vi hjælper, råder og vejleder til de rette beslutninger. Ved dødsfald er der som pårørende rigtig mange ting at tage stilling til. Vi er kendt for det gode samarbejde, og har den erfaring og ekspertise der kræves for at sikre en god oplevelse og ægte tryghed.

 

Vi er medlem af Danske Bedemænd, som er en landsdækkende brancheforening. I foreningen har vi mulighed for at dygtiggøre os gennem uddannelses - og kursusforløb, f.eks. blive eksamineret bedemand og tage en diplomuddannelse.

 

Som sikkerhed for vores kunder har Danske Bedemænd et Etisk Regelsæt og Klage- og Garantiordning. Der er endvidere oprettet et Ankenævn for Bedemandsbranchen.

  • Vi giver de pårørende en saglig rådgivning og vejledning, og sørger for alle de praktiske opgaver ved planlægning og gennemførelse af højtideligheden.
  • Orienterer uopfordret om de omkostninger der vil være forbundet med det arrangement man ønsker.
  • Er behjælpelig med henvendelse til alle offentlige myndigheder, afhentning af dødsattest og anmeldelse til begravelsesmyndighed.
  • Træffer aftale med kirkegård og/eller krematorium, fagforening, sygeforsikring, gruppelivsforsikring, Danmark.
  • Hjælp til udformning af dødsannonce og indrykning i aviser. valg af kiste, ligklæder, urne, trykte sange, kistedekorationer, blomster transport med rustvogn etc.

Bedemænd

Connie Bækgaard Buhl
Eksamineret bedemand og diplomuddannet
Tlf. 61 22 39 57

Mogens Skafte
Eksamineret bedemand og diplomuddannet
Tlf. 51 20 74 39

Lone Esbensen
Eksamineret bedemand og diplomuddannet
Tlf. 61 20 54 00

Mikael Søgaard
Eksamineret bedemand og diplomuddannet
Tlf. 61 46 01 43

rtyrtyrty
Thrane.nu