horsens juelsminde brædstrup hedensted bedemand bedemandsforretning begravelsesforretning

Du finder os i: Horsens · Brædstrup · Hedensted · Juelsminde

Bedemand i Juelsminde

Med en historie, der startede i Horsens i 1980, har vi mange års erfaring indenfor begravelser og bisættelser i hele det Østjyske område.

Hornsleth’s Eftf. startede begravelsesforretning i Juelsminde i 2009, hvor Connie Buhl kom med i forretningen. Connie er lokal og bor selv med sin familie i Klakring lige uden for Juelsminde.

Udover Connie Buhl vil Lone Esbensen, Mogens Skafte og Mikel Søgaard også være klar til at hjælpe jer. Vi er alle erfarne bedemænd, og vi lægger vægt på at give den bedste service. Det er derfor naturligt for os, at vores forretning er ISO-9001 certificeret, og vi alle ud over at have taget grunduddannelse også er diplomuddannede bedemænd.

Igennem årene har vi selvfølgelig også hjulpet mange familier i omkringliggende byer som As, Barrit, Hornsyld, Stouby, Rårup og Glud.

Vores kontor i Juelsminde ligger diskret placeret på Ejnar Schous Allé 15, men vi tager naturligvis også meget gerne en samtale med jer i jeres hjem, når I har brug for vores hjælp.

Hvis der er behov for det, kan vi også tilbyde jer, at I kan komme og se jeres kære afdøde i vores lokaler i Horsens, hvor vi har eget stillerum og mulighed for at holde en mindre højtidelighed.

 

Hornsleth’s Eftf. Aps

Ejnar Schous Allé 15

7130 Juelsminde

 

Tlf. 75 62 10 24

Bedemænd

Connie Bækgaard Buhl
Eksamineret bedemand og diplomuddannet
Tlf. 61 22 39 57

Mogens Skafte
Eksamineret bedemand og diplomuddannet
Tlf. 51 20 74 39

Lone Esbensen
Eksamineret bedemand og diplomuddannet
Tlf. 61 20 54 00

Mikael Søgaard
Eksamineret bedemand og diplomuddannet
Tlf. 61 46 01 43

rtyrtyrty
Thrane.nu