horsens juelsminde brædstrup hedensted bedemand bedemandsforretning begravelsesforretning

Du finder os i: Horsens · Brædstrup · Hedensted · Juelsminde

Din lokale bedemand i Horsens.

Med en historie, der startede i Horsens i 1980, har vi mange års erfaring indenfor begravelser og bisættelser i hele det Østjyske område. Udover at virke i selve Horsens, har vi naturligvis også igennem årene opbygget en stor erfaring med at hjælpe familier i omkringliggende byer som Hatting, Hansted, Lund, Østbirk, Hovedgård, Skanderborg og Odder.

I mange år lå vores kontor i Horsens på Sundvej 35, men i 2014 flyttede vi til nogle dejlige lyse, venlige og rolige omgivelser på Høegh Guldbergs Gade 29.

Jeres samtale med os kan foregå på vores kontor, men vi tager naturligvis også meget gerne samtalen i jeres hjem, når I har brug for vores hjælp.

I vores nye domicil i Horsens har vi alt samlet under samme tag, som ikke mindst ud over samtalerum, garage og lager også omfatter vores eget stillerum, hvor I kan komme og se jeres kære afdøde. I den forbindelse har vi også vores eget kølerum, således at vi, hvis I skulle ønske det, kan have afdøde liggende hos os under forsvarlige rammer.

På Høegh Guldbergs gade 29 har vi også mulighed for at afholde mindre højtideligheder i egne lokaler.

I vores forretning møder I Lone Esbensen, Connie Buhl, Mogens Skafte og Mikel Søgaard. Vi er alle erfarne bedemænd, og vi lægger vægt på at give den bedste service. Det er derfor naturligt for os, at vores forretning er ISO-9001 certificeret, og vi alle ud over at have taget grunduddannelsen også er diplomuddannede bedemænd.

 

Hornsleth’s Eftf. Aps

Høegh Guldbergsgade 29

8700 Horsens

 

Tlf. 75 62 10 24

Bedemænd

Connie Bækgaard Buhl
Eksamineret bedemand og diplomuddannet
Tlf. 61 22 39 57

Mogens Skafte
Eksamineret bedemand og diplomuddannet
Tlf. 51 20 74 39

Lone Esbensen
Eksamineret bedemand og diplomuddannet
Tlf. 61 20 54 00

Mikael Søgaard
Eksamineret bedemand og diplomuddannet
Tlf. 61 46 01 43

rtyrtyrty
Thrane.nu