horsens juelsminde brædstrup hedensted bedemand bedemandsforretning begravelsesforretning

Du finder os i: Horsens · Brædstrup · Hedensted · Juelsminde

Den lokale bedemand i Hedensted

Med en historie, der startede i Horsens i 1980, har vi mange års erfaring indenfor begravelser og bisættelser i hele det Østjyske område.

I Hedensted har vi haft forretning siden 1983, hvor Hornsleth’s Eftf. overtog den lokale begravelsesforretning Carl R. Christensen, som på daværende tidspunkt havde eksisteret i 31 år.

Da Hornsleth’s Eftf. således har mange års historie i Hedensted, har vi selvfølgelig også igennem årene hjulpet mange familier i omkringliggende byer som Løsning, Rask Mølle, Uldum og Tørring.

I vores forretning møder I Lone Esbensen, Connie Buhl, Mogens Skafte og Mikel Søgaard. Vi er alle erfarne bedemænd, og vi lægger vægt på at give den bedste service. Det er derfor naturligt for os, at vores forretning er ISO-9001 certificeret, og vi alle ud over at være eksaminerede bedemænd også er diplomuddannede.

Vores kontor i Hedensted ligger i Bredgade 8, men vi tager naturligvis også meget gerne en samtale med jer i jeres hjem, når I har brug for vores hjælp.

Hvis der er behov for det, kan vi også tilbyde jer, at I kan komme og se jeres kære afdøde i vores lokaler på Høegh Guldbergs Gade 29 i Horsens. Her har vi eget stillerum og mulighed for at holde en mindre højtidelighed.

 

Hornsleth’s Eftf. Aps

Bredgade 8

8722 Hedensted

 

Tlf. 75 62 10 24

Bedemænd

Connie Bækgaard Buhl
Eksamineret bedemand og diplomuddannet
Tlf. 61 22 39 57

Mogens Skafte
Eksamineret bedemand og diplomuddannet
Tlf. 51 20 74 39

Lone Esbensen
Eksamineret bedemand og diplomuddannet
Tlf. 61 20 54 00

Mikael Søgaard
Eksamineret bedemand og diplomuddannet
Tlf. 61 46 01 43

rtyrtyrty
Thrane.nu