horsens juelsminde brædstrup hedensted bedemand bedemandsforretning begravelsesforretning

Du finder os i: Horsens · Brædstrup · Hedensted · Juelsminde

Din bedemand i Brædstrup

Med en historie, der startede i Horsens i 1980, har vi mange års erfaring indenfor begravelser og bisættelser i hele det Østjyske område.

Da vi samtidig er flere medarbejdere med stort lokalkendskab i og omkring Brædstrup, er det helt naturligt for os også at have en forretning i Brædstrup.

Lone Esbensen er således født, opvokset og har haft hele sin ungdom i Brædstrup, mens Mikael Søgaard flyttede til Træden lige udenfor Brædstrup med sin familie i 2006. Herudover vil Connie Buhl og Mogens Skafte også være klar til at hjælpe Jer.

Vi er alle erfarne bedemænd, og vi lægger vægt på at give den bedste service. Det er derfor naturligt for os, at vores forretning er ISO-9001 certificeret, og vi alle ud over at have taget grunduddannelsen også er diplomuddannede bedemænd.

Da Hornsleth’s Eftf. i de senere år har haft et stigende antal begravelser ikke bare i Brædstrup, men også i omkringliggende byer som Grædstrup, Tønning, Træden, Voerladegaard, Lund, Nim, Østbirk og Skanderborg, var tiden moden til at starte vores Brædstrupkontor op i 2017.

Vores kontor ligger på Sygehusvej 4, men vi tager naturligvis også meget gerne en samtale med jer i jeres hjem, når I har brug for vores hjælp.

Hvis der er behov for det, kan vi også tilbyde jer, at I kan komme og se jeres kære afdøde i vores lokaler i Horsens, hvor vi har eget stillerum og mulighed for at holde en mindre højtidelighed.

 

Hornsleth’s Eftf. Aps

Sygehusvej 4

8740 Brædstrup

 

Tlf. 75 62 10 24

Bedemænd

Connie Bækgaard Buhl
Eksamineret bedemand og diplomuddannet
Tlf. 61 22 39 57

Mogens Skafte
Eksamineret bedemand og diplomuddannet
Tlf. 51 20 74 39

Lone Esbensen
Eksamineret bedemand og diplomuddannet
Tlf. 61 20 54 00

Mikael Søgaard
Eksamineret bedemand og diplomuddannet
Tlf. 61 46 01 43

rtyrtyrty
Thrane.nu