horsens juelsminde brædstrup hedensted bedemand bedemandsforretning begravelsesforretning

Du finder os i: Horsens · Brædstrup · Hedensted · Juelsminde

Begravelsesformer

Begravelsesformer: bisættelse eller begravelse?  

Der er to måder, hvorpå du som pårørende kan tage afsked med en afdød person: enten ved en begravelse eller en bisættelse. Uanset hvilken form man vælger, kan selve ceremonien typisk være den samme, hvad enten det er en ceremoni, som foregår i kirken, eller det er en afsked arrangeret uden for folkekirken.

 

En begravelse slutter med, at kisten bæres hen til gravpladsen og sænkes ned i jorden. En bisættelse afsluttes med, at kisten bliver båret ud til rustvognen og kørt til krematoriet, hvorefter den kremeres. Efter kremering kommer asken ned i en urne. Typisk går der 14 dage efter kremering af kisten, til urnen er klar til nedsættelse i jorden. Hvis afdøde ønsker at få spredt sin aske ud over havet, skal dette ønske aflægges inden vedkommende dør.

 

Vi står klar til at hjælpe jer som pårørende med at finde ud af, hvilken afskedsform I ønsker, samt hvordan I kan være med til at sætte jeres personlige præg på afskeden. Derfor tilbyder vi hjælp ved dødsfald til pårørende, som bor i Horsens, Hedensted, Brædstrup, Juelsminde og omegnsbyerne.

rtyrtyrty
Thrane.nu